Klanten Login

ROLLEND MATERIEEL

BRILLANT - Autoshampoo
 
4 x 5L
10L
25L
BRILLANT wordt gebruikt voor het manueel reinigen en beschermen van personen- en bestelwagens. BRILLANT is een neutraal reinigingsmiddel met een diep indringend vermogen. Verwijdert vet en vuil zonder de lak aan te tasten. Na behandeling blijft een beschermlaag achter zodat regendruppels worden afgestoten. Veroorzaakt geen aantasting op kunststof en rubber. Droogt streeploos op. Door het gebruik van BRILLANT bekomt men een schitterende mooie glans. Bevat hoogwaardige wassen en is sterk geconcentreerd = zuinig in gebruik.


 
FAVOTRUCK II - 2 componenten reinigingsmiddel voor vrachtwagens
 
10L
25L
FAVOTRUCK II wordt gebruikt voor het verwijderen van straatvuil, statische en atmosferische vervuilingen, de zogenaamde “roadfilm”, zonder schrobben, van vracht- en tankwagens, containers, tram- en treinwagons, enz. 
MOBILOX - Reinigingsmiddel voor gebruik in hogedruk-, borstel-, was- en zelfbedieningsinstallaties
 
10L
25L
MOBILOX wordt voornamelijk toegepast voor het verwijderen van straatvuil en atmosferische aanslag op allerhande transportmiddelen zoals: personen-, vracht- en tankwagens, trucks, treinstellen en containers. Wordt ook gebruikt voor het reinigen van alkalibestendige muren, vloeren, dekzeilen, machines en -onderdelen, motoren, enz. Heeft een zeer groot reinigend en penetrerend vermogen. Bevat geen silicaten zodat er geen witte strepen ontstaan. MOBILOX is geschikt voor gebruik op kunststoffen, rubber, uitgeharde lakken en de meeste metalen. 
TRAFICAL - Sterk alkalisch reinigingsmiddel voor vrachtwagens
 
10L
25L
TRAFICAL wordt gebruikt voor het verwijderen van straatvuil en atmosferische aanslag op vracht- en tankwagens, containers, treinstellen. TRAFICAL kan ook worden aangewend voor het reinigen van alkalibestendige muren, vloeren, dekzeilen, enz. Heeft een zeer goed reinigend vermogen om de z.g. “roadfilm” van vrachtwagens te verwijderen zonder schrobben. Heeft grote penetrerende eigenschappen. Is geschikt voor gebruik op kunststoffen, rubber, uitgeharde lakken en de meeste metalen.
 
BONISUR - Zwak alkalisch reinigingsmiddel voor vrachtwagens
 
10L
25L
BONISUR wordt gebruikt voor het verwijderen van straatvuil en atmosferische aanslag van personen- en vrachtwagens, alsook van harde koetswerken. Speciaal ontwikkeld om toegepast te worden in hogedrukapparatuur om uitgeharde lakken veilig te reinigen. BONISUR heeft een groot reinigend en oplossend vemrogen. Bevat geen silikaten, natriumhydroxide of kaliumhydroxide, zodat geen witte strepen achterblijven en zelfs na langdurig gebruik de glans van de lak nooit zal aantasten. Gelieve op te merken dat bij gebruik van BONISUR men altijd moet borstelen om een goed resultaat te bekomen. BONISUR heeft een andere reinigingskracht dan ene sterk alkalisch product zoals bv. MOBILOX en TRAFICAL. Eveneens geschikt voor toepassing op kunststoffen, rubber en de meeste metalen.


 
RIMALOX - Velgenreiniger
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
RIMALOX wordt gebruikt voor het verwijderen van vuil, modder, oxidatie, lichte roest en remvoeringstof van aluminium autovelgen. RIMALOX neutraliseert alle aanslag en oxidatie op aluminium en roestvrij staal. Bevat een corrosie-inhibitor ter bescherming van de te behandelen oppervlakken. Bezit ongeevenaarde oplossende eigenschappen en een opzienbarende breedspectrumwerking. Bevat geen zoutzuur.


 
COCKPIT-SHINE - Reinigings- en beschermingsmiddel voor auto-interieurs
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
COCKPIT-SHINE wordt gebruikt voor reiniging en bescherming van zetels en binnenbekleding in skai, leder of kunststof, alsook van dashboards, vinyldaken en polyester bumpers van auto’s. COCKPIT-SHINE geeft een goede bescherming tegen stof en vuil. Bevat geen wassen of oliën, daardoor heeft het geen kleefeffect op de behandelde oppervlakken. Bij het reinigen of afstoffen geen last van ronddartelend stof doordat het zich aan de reinigingsdoek hecht. De kleur van het behandelde voorwerp krijgt zijn oorspronkelijke frisse en heldere tint terug. COCKPIT-SHINE heeft een antistatische werking = minder snelle aanhechting van stof en vuil.


 
VITRAL - Reinigings- en ontdooiingsmiddel voor autoruiten
vitral
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
VITRAL wordt gebruikt voor het reinigen van ruiten van personen- en vrachtwagens. Wordt eveneens aangewend als ontdooiïngsmiddel voor aangevrozen ruiten. VITRAL bevat glansalcohol en heeft daardoor sterk reinigende eigenschappen. Laat geen vlekken of kringen na en maakt uw ruiten glashelder. Tast geen verven en rubber aan. Geeft bij aangevrozen ruiten onmiddellijke ontdooiïng en het gebruik van een ijsschraper is overbodig. Vertraagt eveneens rijmvorming. Bescherming tegen bevriezing: onvermengd -30° C. Verdund met 50 % water -15°C.


 

elynol   favorit chemicals
 
Rentoclean nv. - Klein Veerle 109 A - 2960 Brecht (Sint-lenaarts) - info@rentoclean.be - T.: +32 (0)3 313 09 25 - F.: +32 (0)3 313 71 50