AllesreinigersALLCLEAN
 
12 x 1L
6 x 2L
4 x 5L
10L
25L
ALLCLEAN is een industriële ontvetter en is uitermate geschikt voor het reinigen van uithangborden, polyester, geschilderde oppervlakken enz. Verwijdert moeiteloos het hardnekkigste vuil zoals nicotine van filters, ventilatoren, dampkappen, tegels en vloeren. Economisch, veilig en snelwerkend. Mild voor de huid.

» Technische productbeschrijving
 
FAVORIT-VIP
Favorit-Vip
12 x 1L
6 x 2L
4 x 5L
10L
25L
Dit industrieel ontvettings- en reinigingsconcentraat is door zijn buitengewone indringende reinigingsfactor uitermate geschikt voor het reinigen en ontvetten van huishoudelijke en industriële verontreinigingen. Economisch, veilig en snelwerkend. Bevat geen fosfaten.

» Technische productbeschrijving

ROBINK
robink
12 x 1L
6 x 2L
4 x 5 L
10L
25L
ROBINK is een industriële ontvetter en is uitermate geschikt voor het reinigen van uithangborden, polyester, geschilderde oppervlakken enz. Verwijdert moeiteloos het hardnekkigste vuil zoals nicotine van filters, ventilatoren, dampkappen, tegels en vloeren. Economisch, veilig en snelwerkend. Mild voor de huid.

» Technische productbeschrijving
 
 
FLOR - Interieurreiniger
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
FLOR is een polyvalente reiniger met toevoeging van alcohol. Wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen en onderhoud van allerhande voorwerpen zoals vloeren, tegels, spiegels, ramen, bureaumeubelen, beeldschermen, stoelen, enz. Geeft een degelijke reiniging en laat een zachte glans na. Geringe schuimvorming. Economisch in gebruik en een aangename geur.

 
 
FAVOFLOR - Interieurreiniger met toevoeging van alcohol
 
12 x 1L
6 x 2L
4 x 5L
10L
25L
FAVOFLOR wordt gebruikt voor regelmatige reiniging en onderhoud van allerhande voorwerpen zoals vloeren, tegels, spiegels, ramen, bureaumeubelen, beeldschermen, stoelen, enz. Geringe schuimvorming. Economisch in gebruik en een angename geur.
Tast onder geen enkele voorwaarde de polymeren aan.

 
BIO-LIFELINE NEUTRALE ALLESREINIGER
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
Dit product reinigt uiterst snel en efficiënt allerhande waterbestendige oppervlakken zoals vloeren, muren, wandtegels, deuren, keukenkasten, kunststof, keukenmateriaal, sanitair enz. De neutrale allesreiniger is zeer zuinig in gebruik.

» Technische productbeschrijving
 
EUROCLEANER
12 x 1L
6 x 2L
4 x 5L
10L
Reinigt en ontvet allerhande harde wasbare oppervlakken en maakt ze sprankelend schoon. Het is een neutraal product en dus zacht voor de handen. Economisch, snel en milieuvriendelijk.

» Technische productbeschrijving
 
ELYNOL BLAUW - Kwaliteitsreinigings- en ontvettingsmiddel


12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
ELYNOL BLAUW is een synthetisch reinigingsmiddel dat vet, olie, vuil, siliconen, oude waslagen, roet, vliegen, muggen enz. volkomen oplost. Het is veilig voor nagenoeg alle materialen, zoals metalen (ook aluminium, zink, e.d.), lak- en schilderwerken, textiel, kunststoffen, email, glas, porcelein, glazuur, vloerbekleding, linoleum, autobekleding enz. Het is zelfwerkend en niet brandbaar en - is volkomen veilig voor de materialen, zeer mild voor de huid.

» Technische productbeschrijving
 
ELYNOL SPENDO - Hooggeconcentreerd reinigings- en ontvettingsmiddel
Spendo

12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
Hooggeconcentreerd reinigings- en ontvettingsmiddel met een sterk doordringingsvermogen. Spendo is een geconcentreerd, synthetisch reinigingsmiddel dat vet, vuil roet, olie enz... volledig oplost. Het is ideaal voor het reinigen van tegels, kunststof- en gelakte oppervlakken. Het is snelwerkend, arbeidsbesparend, niet giftig, niet brandbaar en volkomen veilig voor materialen.

» Technische productbeschrijving
 
FAVORIT-DUO - Wateroplosbare olie- en vetverwijderaar


10L
25L
FAVORIT-DUO is een sterk alkalisch wateroplosbaar reinigingsmiddel voor het verwijderen van zware verontreinigingen bestaande uit: vet, olie, verkeersvuil en rookaanslag van opleggers, vracht- en tankwagens, landbouwwerktuigen, enz. Schoonmaken van vloeren en wanden in werkplaatsen, garages, scheepsruimen, opritten van benzinestations, enz.

» Technische productbeschrijving
 
FAVORIT-FISH - Zuur ontkalkings- en reiniginsconcentraat voor vis- en vleesverwerkende bedrijven


4 x 5L
10 L
25 L
FAVORIT-FISH wordt gebruikt voor het oplossen en verwijderen van vuil, kalkafzettingen, roest en in het bijzonder de hinderlijke slijmvorming op alle zuurbestendige oppervlakken. Eveneens geschikt voor het reinigen en ontkalken van vloeren en wandtegels. Uitstekend geschikt voor de visverwerkende industrie voor reiniging van aluminium en roestvrij staal zoals: ketels, transport- en productiemateriaal, laadruimten van koelwagens, enz.

» Technische productbeschrijving
 
FAVORIT-FOOD - Ontvettings - en reiniginsconcentraat voor voedselverwerkende bedrijven


4 x 5L
10L
25L
FAVORIT-FOOD wordt gebruikt als universeel reinigingsmiddel voor regelmatig onderhoud van machines, vloeren, muren, productie- en transportmateriaal in de voedselverwerkende nijverheid. Kan ook worden aangewend voor het verwijderen van licht ingebrande en aangekoekte verontreinigingen van plantaardige en dierlijke vetten, eiwitten en rookaanslag op bakkerij-, vleeswaren- en keukeninrichtingen.

» Technische productbeschrijving
 
BLODYQUAT - Ontvettings- en reinigingsconcentraat


4 x 5L
10L
25L
BLODYQUAT wordt gebruikt voor het verwijderen van vers en opgedroogd bloed, eiwitten, plantaardige oliën en vetten van machines, kuipen, wand- en vloertegels, tanks, productieketels, binnenzijde van de laadruimten van vracht- en koelwagens, enz.

» Technische productbeschrijving
 
FAVORIT HOGEDRUK
10L
25L
FAVORIT HOGEDRUK is een sterk alkalisch reinigingsmiddel dat de moleculaire structuur van de vuil- en vetaanslag afbreekt zonder schade aan het behandelde oppervlak te berokkenen.

» Technische productbeschrijving
 
WAF - Alkalische schuimremmer
waf
10L
Deze alkalische schuimremmer is speciaal ontwikkeld om dierlijke en andere vetten, alsmede protenen, los te weken en op te lossen. WAF wordt speciaal aanbevolen voor het gebruik in grootkeukens, bakkerijen en slachterijen, op afzuigkappen, muren, vloeren, machines en werktafels, overal waar vetten een probleem zijn.

» Technische productbeschrijving
Naar boven ⇑
GAMMA