GEBOUWENVEROX - ruiten- en interieurreiniger
fourox-s
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
VEROX wordt gebruikt voor het verwijderen van vettige verontreinigingen, nicotine, strepen en vingertasten op gladde oppervlakken bestaande uit: glas, aluminium, kunststoffen, geschilderd of gevernist houtwerk en gelakte metalen voorwerpen. Volkomen veilig, ook voor geschilderde oppervlakken. Laat geen vettige of doffe resten achter, mits men niet met een vuile doek werkt. Verox is een krachtig reinigingsconcentraat en is niet te vergelijken met de traditionele producten, zonder noemenswaardige concentratie.

» Technische productbeschrijving
 
GLASCLEAN - ruiten- en interieurreiniger
fourox-s
12 x 0,65L
sprayflacons
4 x 5L
GLASCLEAN wordt gebruikt voor het reinigen van glas, aluminium, spiegels, kunststoffen, formica en andere harde oppervlakken.Glasclean verwijdert vlot vet, vuil, vingerafdrukken en andere vervuilingen. Laat geen vettige of doffe resten achter, mits men niet met een vuile doek werkt.

» Technische productbeschrijving
 
DEMOX - Tegelreiniger met ontkalkende werking
fourox-s
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
DEMOX wordt gebruikt voor het verwijderen van roest- en kalkafzettingen op zuurbestendige tegels, douche- en badkuipen, wastafels en kranen in waslokalen, sanitaire ruimten, zwembaden, keukens, enz. Bijzonder aanbevolen voor een veilige verwijdering van cementsluier op tegels van vloeren en wanden. Het is een product op basis van fosforzuur. Door toevoeging van corrosie-inhibitoren kan het veilig gebruikt worden op zuurbestendige steensoorten, glazuur, kunststoffen, chroom, roestvrij staal, enz. Heeft sterk ontkalkende en penetrerende eigenschappen. Aangenaam parfum.

» Technische productbeschrijving
 
ELYNOL CALSIN - Tegelreiniger met ontkalkende werking
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
ELYNOL CALSIN wordt gebruikt voor het ontkalkend reinigen van nagenoeg alle materialen die met water in aanraking komen en hierdoor te maken hebben met de problemen van kalk-, ijzer-, en mangaanafzetting. Het is zeer geschikt voor het regelmatig onderhoud van sanitair. Bij regelmatig gebruik blijven douches, toiletten, baden, urinoirs, tegelwanden en -vloeren, zwembadperrons, enz. moeiteloos vrij van vuilversteningen. Kan tevens gebruikt worden voor het ontkalken van wasmachines, vaatwasmachines, geisers, boilers, snelkokers, dompelelementen, laboratoriumglas, medische instrumenten, kranen, douchekoppen, e.d. ELYNOL CALSIN bevat geen zoutzuur, is niet giftig en niet brandbaar. Is veilig voor de huid en materialen. Tast tegels, beton, cementvoegen en coatings niet aan. Is zelfwerkend en dus arbeid - en kostenbesparend.

» Technische productbeschrijving
 
LAMOX - Bestrijding van groene aanslag - Registratienummer: BE-REG-00198
groene aanslag verwijderaar

KANT & KLAAR
ontmosser
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L1L sprayfles
LAMOX wordt gebruikt voor het verwijderen van groene aanslag op tegelpaden, tuinmeubelen, grafzerken, muren, ramen daken, opritten, enz. Het wordt altijd verdund toegepast en is volledig zelfwerkend. Tast geen latexverf, lak, aluminium, zink, metaal, glas en kunststof aan.

» Technische productbeschrijving
 
CEMENTAL - Kalk- en cementverwijderaar
 
10L
25L
CEMENTAL wordt gebruikt voor het verwijderen van kalk- en cementresten van kalkarme zand-, natuur-, lei- en baksteen, klinkers, graniet en alle andere zuurbestendige steensoorten. Wordt ook toegepast voor het verwijderen van kalk- en cementresten uit betonmolens, cementvormen, -kuipen, -weegschalen, -transportbuizen, steigerbuizen, metalen- en houten bekistingen. Cemental is zelfwerkend en reinigt zeer snel. Glas wordt niet aangetast! Voorzien van een rode indicatorvloeistof; loopt tijdens de behandeling de zuurtegraad terug, dan verliest Cemental zijn rode kleur en wordt geelwit. Dit is het sein dat de zuurtegraad verbeterd moet worden om weer werkzaam te zijn en dit bereikt men door Cemental bij te voegen. Wanneer bij het naspoelen de kleur nog enigszins rood blijft, is de werking nog zuur en is de afspoeling onvoldoende geweest.

» Technische productbeschrijving
 
SOLTREAT - Kalk- en cementverwijderaar
 
4 x 5L
10L
25L
SOLTREAT wordt gebruikt voor het verwijderen van kalk- en cementresten en groene aanslag van kalkarme zand-, natuur-, lei- en baksteen, klinkers, graniet en alle andere zuurbestendige steensoorten. Wordt eveneens toegepast voor het verwijderen van kalk- en cementresten uit betonmolens, cementvormen, -kuipen, -weegschalen, -transportbuizen, -steigerbuizen, metalen- en houten bekistingen. Bijzonder aanbevolen voor het reinigen van tegels van zwembaden en douchewanden tegen kalk, vet, vuil en groene aanslag Soltreat is een modern polyvalent reinigingsmiddel met ontkalkende werking. Het is niet te vergelijken met de traditionele producten die meestal zoutzuur bevatten. Snel- en zelfwerkend

» Technische productbeschrijving
 
GEVAX-S - Sterk alkalische gevelreiniger
 
10L
25L
GEVAX-S wordt gebruikt voor het verwijderen van zware vervuilingen op kalkhoudende gevels en steensoorten zoals: marmer, beton, travertin, zandsteen, baksteen, pleisterwerk, schelpkalk, leisteen, geglazuurde en gepolijste steen. Het verwijdert verkeersvuil, industriële neerslag, chemische stoffen, roetvlekken, bepaalde verkleuringen, enz. Snel- en zelfwerkend.

» Technische productbeschrijving

 
AQUAFAV - Impregneermiddel voor gevels
 
4 x 5L
10L
AQUAFAV is een middel voor het verhelpen van de volgende gebreken: vochtige muren, chemische corrosie, vorstschade, vervuiling, kalk- en zoutuitslag en warmteverlies. Kan worden aangebracht op baksteen, klinkers, zandsteen, betonsteen, gasbeton, natuursteen, asbest en dakpannen. Aquafav is een kleurloos, waterafstotend silicoonhars, opgelost in koolwaterstoffen. Het behandelde oppervlak is beschermd tegen U.V.-stralen. Bevat geen lakfilm en daarom wordt het ademen van de muren niet beïnvloed. Heeft een groot doordringend vermogen en een voortreffelijke chemicaliënbestandheid. Fixeert opgewolde asbestvezels. Gebruiksklaar geleverd. Veroorzaakt geen kleurverandering aan het behandelde oppervlak. De beschermingsduur bedraagt minimum 5 jaar.

» Technische productbeschrijving
 
HYDROSHIELD - Injectieconcentraat tegen opstijgend vocht
 
10L
25L
HYDROSHIELD wordt gebruikt voor het bekomen van een kunstmatige barrière tegen opstijgend vocht door middel van een boorgatensysteem. Wordt hoofdzakelijk toegepast door doe-het-zelvers en de bouwindustrie. Het is kleurloos en bezit zeer goede penetrerende eigenschappen voor alle minerale bouwstoffen. Door de hoge alkalibestendigheid is Hydroshield uitermate geschikt voor het gebruik in metselwerk, kalkzandsteen, beton, enz. Opstijgend vocht (grondwater) voert steeds opgeloste zouten mee, die door capillariteit tot aan de buitenzijde van de stenen worden opgezogen en zichtbaar worden. Veroorzaakt grote schade zoals vochtige plekken, witte uitslag, verrotting, schimmelvorming en vorstschade. Droge muren bevorderen de thermische isolatie doordat natte muren geleidend zijn. Doordat Hydroshield een waterdichte verstening vormt worden deze problemen voorkomen of uitgeschakeld.

» Technische productbeschrijving
 
COMPALINA - Geconcentreerde bouwdispersie
 
4 x 5L
10L
25L
COMPALINA wordt gebruikt als polymeer bindmiddel voor cement, mortel en beton. Bijzonder aanbevolen voor bouw- en betonondernemingen, chapeleggers, voegers, vloerders, enz. Compalina is een hoogwaardig geconcentreerd copolymeer op basis van een styreen/butadiëen latex. Niet corrosief voor de stalen wapening en chemisch inert. Verhoogt de hechting, plasticiteit en slijtvastheid. Zuur-, water-, olie- en benzinebestendig. Bij gebruik van Compalina kan de hoeveelheid aanmaakvloeistof drastisch verlaagd worden, zodat droogtijden aanzienlijk verminderen.

» Technische productbeschrijving
 
HYDROMIX - Waterdichtingsmiddel voor beton
 
4 x 5L
10L
25L
HYDROMIX wordt gebruikt voor het waterdicht maken van alle betonnen wanden of delen die in contact komen met water. Wordt voornamelijk toegepast voor :bescherming van muren en voorgevels, het waterdicht maken van zwembaden, reservoirs en bekuipingen, terrassen en balkons, vereffeningssteen voor funderingen. Het is een vloeistof die toegevoegd wordt aan het aanmaakwater van een cement-rijnzand specie. Men bekomt een mortel die zich gemakkelijk laat uitstrijken.

» Technische productbeschrijving
 
MORTIPUSH - Bekistingsolie
 
4 x 5L
MORTIPUSH belet het aankleven van cement, beton en plaaster op houten of metalen gietvormen, plastieken of houten bekistingen, betonmolens, werktuigen, schragen, schoren, buizenstelsels, enz. Het laat met één behandeling verschillende opéénvolgende ontkistingen toe. Geeft een zeer gladde afwerking. Neutraal ten opzichte van beton; het maakt geen vlekken en dringt niet in het beton. Er is dus geen enkel probleem om het beton achteraf te schilderen of er een bepleistering op aan te brengen. Beschermt tegen roest en corrosie, zelfs in de buitenlucht. Onoplosbaar in water en weerstaat dus aan slechte weersomstandigheden. Weerstaat aan middelpuntvliedende kracht (mixerwagens en betonmolens). Mortipush houdt de bekistingen in perfecte staat en verlengt hun levensduur.

» Technische productbeschrijving
Naar boven ⇑
GAMMA