Rollend materieel



BRILLANT - Autoshampoo
 
4 x 5L
10L
25L
BRILLANT wordt gebruikt voor het manueel reinigen en beschermen van personen- en bestelwagens. Het is een neutraal reinigingsmiddel met een diep indringend vermogen. Verwijdert vet en vuil zonder de lak aan te tasten. Na behandeling blijft een beschermlaag achter zodat regendruppels worden afgestoten. Veroorzaakt geen aantasting op kunststof en rubber. Droogt streeploos op.

» Technische productbeschrijving
 
WASH'N'SHINE - Zwak alkalisch reinigingsmiddel voor manueel gebruik en toepassing in borstelwasinstallaties.
 
5L
10L
25L
WASH'N'SHINE wordt gebruik voor het verwijderen van straatvuil en atmosferische aanslag van personenwagens, bestelwagens en autobussen door middel van borstelen. Enkel geschikt voor manueel gebruik en toepassing in borstelwasinstallaties. WASH’N’SHINE heeft een groot reinigend en oplossend vermogen. Bevat geen silikaten zodat er geen witte strepen achterblijven. Gelieve echter op te merken dat Wash’n’shine een andere reinigingskracht heeft dan eens sterk alkalisch product zoals bv. Mobilox en Trafical. Het is speciaal ontworpen om uitgeharde lakken veilig te reinigen. Zelfs na langdurig gebruik zal het nooit de glans van de lak aantasten. Eveneens geschikt voor toepassing op kunststoffen, rubber en de meeste metalen.

» Technische productbeschrijving
 
METALOX - Motor- en onderdelenreiniger met roestwerend vermogen.
 
5L
10L
25L
METALOX wordt gebruikt voor het koud reinigen van motoren, machines, onderdelen, gereedschappen, enz. Het is een zwak alkalisch ontvettingsmiddel, dat gemakkelijk olie, vet, koolaanslag en vuil oplost. Bevat geen vrije bijtende stoffen, echter wel producten die het roesten van metaal tegengaan. Dit product moet met water verdund worden, dit in tegen- stelling tot de traditionele producten op basis van solventen, die onvermengd gebruikt worden en ontvlambaar zijn. Geeft zeer goede resultaten in een dompelbad.

» Technische productbeschrijving

 
PARAFINAL - Verwijderaar van parafinelagen op koetswerken.
 
5L
10L
25L
PARAFINAL wordt gebruikt om snel en veilig paraffinelagen te verwijderen van nieuwe auto’s. Niet geschikt voor polymeren waslagen. Het bevat geen bijtende stoffen doch zwakke basen, die het metaal niet aantasten. Heeft sterke oplossende eigenschappen voor olie, vet, teer en vuil. Geen aantasting van rubber en onschadelijk voor de te behandelen voorwerpen. Emulgeerbaar met water, zodat het tesamen met de opgeloste bevuilingen, volledig afspoelbaar is. Gemakkelijke verwerking door middel van een spons, spuitpistool of spraytoestel.

» Technische productbeschrijving
 
CARSTRIP - Verwijderaar van polymeerlagen op koetswerken.
 
5L
10L
25L
CARSTRIP wordt gebruikt om snel en veilig polymeerwas te verwijderen van nieuwe voertuigen. Door de sterk penetrerende en oplossende werking verbreekt carstrip de polymeerketens. Bevat geen oplosmiddelen en agrassieve bestanddelen. tast geen lak, ruiten, kunststof en rubber aan. Economisch in gebruik, veilig en effectief. Bevat geen fosfaten of silicaten, zodat er geen witte strepen achterblijven.

» Technische productbeschrijving
 
FAVOTRUCK II - 2 componenten reinigingsmiddel voor vrachtwagens
 
10L
25L
FAVOTRUCK II wordt gebruikt voor het verwijderen van straatvuil, statische en atmosferische vervuilingen, de zogenaamde “roadfilm”, zonder schrobben, van vracht- en tankwagens, containers, tram- en treinwagons, enz.

» Technische productbeschrijving
 
RIMALOX - Velgenreiniger
 
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
RIMALOX wordt gebruikt voor het verwijderen van vuil, modder, oxidatie, lichte roest en remvoeringstof van aluminium autovelgen. RIMALOX neutraliseert alle aanslag en oxidatie op aluminium en roestvrij staal. Bevat een corrosie-inhibitor ter bescherming van de te behandelen oppervlakken. Bezit ongeevenaarde oplossende eigenschappen en een opzienbarende breedspectrumwerking. Bevat geen zoutzuur.

» Technische productbeschrijving
 
MOBILOX - Reinigingsmiddel voor gebruik in hogedruk-, borstel-, was- en zelfbedieningsinstallaties
 
10L
25L
MOBILOX wordt voornamelijk toegepast voor het verwijderen van straatvuil en atmosferische aanslag op allerhande transportmiddelen zoals: personen-, vracht- en tankwagens, trucks, treinstellen en containers. Wordt ook gebruikt voor het reinigen van alkalibestendige muren, vloeren, dekzeilen, machines en -onderdelen, motoren, enz. Heeft een zeer groot reinigend en penetrerend vermogen. Bevat geen silicaten zodat er geen witte strepen ontstaan. MOBILOX is geschikt voor gebruik op kunststoffen, rubber, uitgeharde lakken en de meeste metalen.

» Technische productbeschrijving

 
TRAFICAL - Sterk alkalisch reinigingsmiddel voor vrachtwagens.
 
10L
25L
TRAFICAL wordt gebruikt voor het verwijderen van straatvuil en atmosferische aanslag op vracht- en tankwagens, containers, treinstellen. Het kan ook worden aangewend voor het reinigen van alkalibestendige muren, vloeren, dekzeilen, enz. Heeft een zeer goed reinigend vermogen om de z.g. “roadfilm” van vrachtwagens te verwijderen zonder schrobben. Heeft grote penetrerende eigenschappen. Is geschikt voor gebruik op kunststoffen, rubber, uitgeharde lakken en de meeste metalen.

» Technische productbeschrijving
 
BONISUR - Zwak alkalisch reinigingsmiddel voor vrachtwagens.
 
10L
25L
BONISUR wordt gebruikt voor het verwijderen van straatvuil en atmosferische aanslag van personen- en vrachtwagens, alsook van harde koetswerken. Speciaal ontwikkeld om toegepast te worden in hogedrukapparatuur om uitgeharde lakken veilig te reinigen. Het heeft een groot reinigend en oplossend vemrogen. Bevat geen silikaten, natriumhydroxide of kaliumhydroxide, zodat geen witte strepen achterblijven en zelfs na langdurig gebruik de glans van de lak nooit zal aantasten. Gelieve op te merken dat bij gebruik van BONISUR men altijd moet borstelen om een goed resultaat te bekomen. Het heeft een andere reinigingskracht dan een sterk alkalisch product zoals bv. MOBILOX en TRAFICAL. Eveneens geschikt voor toepassing op kunststoffen, rubber en de meeste metalen.

» Technische productbeschrijving
 
COCKPIT-SHINE - Reinigings- en beschermingsmiddel voor auto-interieurs
 
12 x 1L
COCKPIT-SHINE wordt gebruikt voor reiniging en bescherming van zetels en binnenbekleding in skai, leder of kunststof, alsook van dashboards, vinyldaken en polyester bumpers van auto’s. COCKPIT-SHINE geeft een goede bescherming tegen stof en vuil. Bevat geen wassen of oliën, daardoor heeft het geen kleefeffect op de behandelde oppervlakken. Bij het reinigen of afstoffen geen last van ronddartelend stof doordat het zich aan de reinigingsdoek hecht. De kleur van het behandelde voorwerp krijgt zijn oorspronkelijke frisse en heldere tint terug. COCKPIT-SHINE heeft een antistatische werking = minder snelle aanhechting van stof en vuil.

» Technische productbeschrijving
 
RUITENONTDOOIER
ruitenontdooier
500ml
(spraylfes
Verstuiven op het te ontdooien oppervlak tot volledige indringing in het ijs. Zelfs zwaar bevroren ruiten zijn razendsnel ontdooit. Laat even inwerken tot de sneeuw of ijs is verdwenen. Krabben wordt overbodig.
Bevat Glycol tegen herbevriezing; werkt preventief.


VITRAL - Reinigings- en ontdooiingsmiddel voor autoruiten
vitral
12 x 1L
4 x 5L
10L
25L
VITRAL wordt gebruikt voor het reinigen van ruiten van personen- en vrachtwagens. Wordt eveneens aangewend als ontdooiïngsmiddel voor aangevrozen ruiten. VITRAL bevat glansalcohol en heeft daardoor sterk reinigende eigenschappen. Laat geen vlekken of kringen na en maakt uw ruiten glashelder. Tast geen verven en rubber aan. Geeft bij aangevrozen ruiten onmiddellijke ontdooiïng en het gebruik van een ijsschraper is overbodig. Vertraagt eveneens rijmvorming. Bescherming tegen bevriezing: onvermengd -30° C. Verdund met 50 % water -15°C.

» Technische productbeschrijving
 
FOAMEX - Zwak alkalisch schuimreiniger.
 
10L
25L
FOAMEX wordt gebruikt voor het verwijderen van straatvuiil en atmosferische aanslag van personen-, vracht- en tankwagens, caravans en allerhande koetswerken. Speciaal ontwikkeld om toegepast te worden met een speciale schuimlans in hogedrukapparatuur. Kan ook worden aangewend voor het reinigen van alkalischbestendige muren, machines, productiemateriaal enz. Het product heeft sterk reinigende en oplossende eigenschappen. Door zijn spectaculair schuimvermogen zal Foamex een sterk penetrerende werking hebben voor het verwijderen van vervuilingen. Speciaal ontwikkeld om de mechanische reiniging grotendeels te vervangen. Door zijn zwak alkalisch karakter is het uitermate geschikt voor het veilig reinigen van lakken, kunststoffen, rubber en de meeste metalen.

» Technische productbeschrijving
Naar boven ⇑
GAMMA